zaterdag 18 juli 2009

bloemetjesrok

Deze rok ben ik aan het maken voor de oudste. Ze heeft zelf het patroon uitgezocht en de stof. Ze heeft er ook een omslagvestje bij uitgezocht. Die wil ik ook nog gaan maken.


Heerlijke middagen zijn dat: de kinderen waren samen met een paar buurtkinderen aan het spelen. Tijdens de buien waren ze boven hutten aan het bouwen, zodra het droog was, gingen ze weer naar buiten. Ondertussen heb ik dus bij de eettafel onder het genot van een kopje thee zitten naaien.Dit is de stof waarvan de rok genaaid gaat worden. Er komen roezels op van de rode stof met witte polkadots en die roezels worden vastgezet met band van farbenmix.
www.farbenmix.de
Juf Alinda


2 opmerkingen:

  1. he Alinda, wat leuk dat je nu ook een blog hebt! Dit rokje heb ik ook net gemaakt! Leuk modelletje, ik was er ook meteen weg van. Ik heb hem ook voor de oudste gemaakt en dan in donkerblauwe silicon poplin. Ik vind het stofje dat jij gebruikt echt schitterend! Je dochter heeft een goede keus gemaakt en de bandjes staan er ook erg mooi bij!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Alinda, wat ontzettend leuk dat je ook een blog hebt...sowieso leuk om je weer vaker langs te zien komen....ik kom regelmatig bij je kijken hoor, of je weer iets moois hebt gemaakt...

    BeantwoordenVerwijderen