zaterdag 25 juli 2009

rok, haakuitdaging, mega mindy en feest

Dit is 'em geworden. De rok uit de Knippie van deze zomer, patroonnummer 15. Het is nog geen foto op het model, want ze is nog aan het logeren bij opa en oma. Ik kan dus nog niet zeggen of de rok goed zit of niet. Dat is nog even afwachten.

Op het forum van www.sancho.nl startte Willy met een haakuitdaging. Dat deed mij eraan herinneren dat ik nog steeds een vestje af moest maken. Dat heb ik afgelopen week gedaan, ik moet nu alleen nog de draadjes afhechten. Als dat ook gebeurd is, maak ik daar een foto van. Ik vond het weer zo leuk om te haken, dat ik uit de bibliotheek een boek over haken heb gehaald om wat ideetjes op te doen. Ik heb een zeshoek uitgekozen, daarna op de zolder het krat met haakkatoen opgezocht en begonnen. Afhankelijk van hoeveel zeshoeken het kunnen worden, gaat dit misschien wel een kussen, een tas of (heel positief) een sprei worden. Ik heb nu anderhalf zeshoek af. Nog veel te gaan dus....;-)

M'n tweede dochter en haar hartsvriendinnetje zijn zoveel bij elkaar dat het ze wel leuk leek als mama 'even' hun spijkerjassen zou omtoveren tot precies dezelfde jassen. 'Dan moet je gewoon even een plaatje erop borduren die gelijk is'. Na wat overleg waren de dames het erover eens dat Mega Mindy op de rug moest. Zo gezegd, zo gedaan.

Afgelopen week hebben we nog een feestje gevierd. Als je de foto goed bekijkt, kun je zien welk feest dat was. Nog een half jaartje te gaan, dan gaan we het grootser aanpakken. Het kaartje wat manlief erbij had gedaan, was alvast helemaal in stijl voor het komende schooljaar.
Alinda
2 opmerkingen:

 1. Gefeliciteerd
  Geniet ervan, voor je het weet is het halfjaar al weer om

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die Stickereien sehen toll aus, schönes Motiv. Wo kommt das her?
  Ganz lieben Gruss
  Manuela

  BeantwoordenVerwijderen